Pono ʻoe e kūʻai i ka pale makani kaʻa?

HE HANA!
ʻO ka hoʻoemi ʻana i ka makani e hōʻemi ana i ka luhi holo.He maʻalahi kēlā.Inā he huakaʻi holo Sābati lōʻihi a i ʻole he huakaʻi hoʻokahi pule, ʻo ka noho makaʻala a me ka hoʻoluʻolu maikaʻi ʻana i loko o ka noho lio e kōkua nui iā ʻoe i kāu huakaʻi ma kahi ʻāpana.
I ka wā ʻino, hāʻawi ka pale makani i ka hōʻoluʻolu a me ka pale mai nā mea.ʻAʻole ʻoe e holo i ka ua me ka manaʻo e pulu, a i ʻole e holo i ke anuanu me ka manaʻolana e loaʻa ka hau.Hoʻohana ʻoe i ka pale makani e hoʻokele i ka holo ʻana i ka wā e mālama ai i nā mea holo ʻē aʻe i loko o ka hale.
Hoʻomaʻemaʻe hoʻi i kou maka!
HE KUMI!
He nui nā mea hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kāu kaʻa no ka hoʻonui ʻana i kou hauʻoli holo kaʻa a i ʻole e hoʻomaikaʻi i ka versatility a i ʻole ka hana o kāu kaʻa.
ʻO ka pale makani he kumu kūʻai haʻahaʻa e uku nui ana, no ka mea, e hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia kou ʻike holo.ʻOiai he ʻōnaehana pale makani kiʻekiʻe, he waiwai liʻiliʻi ia i hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻonui ʻia ʻana o ka hoʻokuʻu ʻana, nā ʻōnaehana hoʻopau a i ʻole ka hana hana ʻenekini.
ʻO ka ʻoiaʻiʻo, hiki ke kūʻai ʻia nā pale makani i hiki iā ʻoe ke kūʻai i ʻelua ʻano nui a i ʻole nā ​​​​ʻano e hoʻonui ai i ka hiki i kēlā me kēia lā o kāu kaʻa.


Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2020